Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Arno van der Bergh

Voorbeschouwing Carlton Eredivisie: Speelronde 17

© Arno van der Bergh+

Landskampioen VELO heeft nog drie punten nodig om zich definitief te verzekeren van de play-offs in de Carlton Eredivisie.

Zaterdag reist de ploeg uit Wateringen af naar Haarlem om het op te nemen tegen Duinwijck. Eerder dit seizoen werd het 4-4. Amersfoort, DKC en Almere plaatsten zich voor de jaarwisseling al voor de play-offs.

In de kelder van de Carlton Eredivisie is het razend spannend. Drie clubs zullen in de laatste twee competitieduels alles uit de kast halen om degradatie te voorkomen. De nummer acht, TFS Barendrecht, dat nog steeds wacht op de eerste zege van het seizoen, speelt dit weekend thuis tegen middenmoter Van Zijderveld. In Amstelveen verloor TFS destijds met 6-2.

Slotermeer, de nummer negen, volgt op twee punten van TFS en speelt tegen Almere in Flevoland. In Amsterdam won de formatie van coach Erik Staats met 6-2 en dus wacht Slotermeer een zware opgave.

Hekkensluiter Victoria wist van de laatste drie wedstrijden er twee te winnen en een gelijk te spelen, waarmee het nog slechts één punt minder heeft dan Slotermeer. DKC, de nummer twee op de ranglijst, is komend weekend de tegenstander voor de Limburgers. Uit Den Haag nam Victoria eerder dit seizoen één punt mee.

Tenslotte neemt koploper Amersfoort het in de voorlaatste speelronde op tegen Roosterse. De Amersfoorters wisten de eerdere confrontatie met 5-3 te winnen.

Klik hier voor de tussenstand.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een foto van Lotte Jonathans boven je bed?

5 jaar geleden

volgend artikel

Toernooiaanvraag voor seizoen 2013-2014

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws