badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Demi Lensselink en Elano Nijkamp winnen RJK Centrum - Regio Noord
© Regio Noord

Demi Lensselink en Elano Nijkamp winnen RJK Centrum

Demi Lensselink en Elano Nijkamp winnen RJK Centrum - Regio Noord
© Regio Noord +

Tijdens het afgelopen weekend gehouden regio jeugd kampioenschap van de regio Centrum voerde de Badminton Academie Amersfoort en de BCAmersfoort de boventoon.

Noot van de redactie: De aangeleverde teksten van Wim Top (BC Amersfoort) worden niet langer geredigeerd en dus ongefilterd, ongewijzigd en ongecorrigeerd doorgeplaatst.

Liefst 18 1e en 17 2e plaatsen werden er door de spelers van BAA/BCAmersfoort behaald

Er werden een aantal super prestaties neergezet door de Academie spelers, Guusje de Vries behaalde in de U-13 alle titels, Demi Lensselink deed hier niet voor onder en sleepte de drie titels binnen in de U-19. Ook Daan van Klink behaalde drie titels in de U-15

Hierbij viel op de knappe zege in het enkelspel van Demi Lensselink op Nationale selectiespeelster en clubgenote Renske Kwakkenbos . Samen met broer Mitchell was er de titel in de mix.

Met Renske Kwakkenbos was er tot slot de winst in het meisjes dubbel.

Bij de U-19 mannen ging de strijd tussen de BCAmersfoort spelers Elano Nijkamp en Dominic Remery na een mooie driegamer won Elano de Regio titel.

Samen pakten Dominic en Elano ook de titel in het mannendubbel.

Guusje de Vries speelde een mooie finale U-13 tegen Sarah Mahmoodi in drie games was de eerste winst binnen voor Guusje, welke gevolgd werd door samen met Sarah de meisjes dubbel te winnen , Guusje voegde hier met Vincent Braaksma ook nog de zege in de mix aan toe.

Bart Hoksbergen was bij de jongens U-13 superieur de enkel en dubbelspel titel samen met Vincent de Vries bleven in Amersfoort.

Bij de jongens U-17 was er vanaf de halve finales een geweldige strijd welke uiteindelijk door Somrak Doornebosch werd gewonnen, ook in de dubbel was Somrak succesvol samen met Koen van der Zwan was er winst in de dubbel.

clubgenote Debora Jille wilde niet achterblijven bij de jongens en haalde de enkelspel titel eenvoudig binnen , voegde hier samen met de eerder verslagen Ella Peters een meisjesdubbel titel aan toe.

In de U-15 klasse zegevierden bij de meisjes Maureen Zewald en bij de jongens Daan van Klink.

Naomi Spies en Jamie van Kleinwee pakte knap het meisjesdubbel.

In de kleinste klasse de U-11 viel op de goede inbreng van de badmintonscholen Tiel en Chemps, de opleiding gaat vruchten afwerpen en binnenkort zullen de 1e talenten van de schools doorstromen naar de Academies.

Daniel van Beekhuizen en Talitha Cosijnse werden de winnaars in het jongens en meisjesdubbel

geplaatst door

via BC Amersfoort

vorig artikel

Drachten overheerst bij RJK Noord

5 jaar geleden

volgend artikel

Dagboek EK landenteams: Een zware heenreis

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws