clubzoeker

Diploma-uitreiking tijdens Carlton NK 2013

Diploma-uitreiking tijdens Carlton NK 2013

In de afgelopen vijf jaar hebben meer dan 400 leden van verenigingen met een trainersopleiding van Badminton Nederland hun trainersdiploma behaald.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Traditioneel organiseert Badminton Nederland twee keer per jaar een uitreiking om de diploma´s te overhandigen aan de trainers. Op 2 februari jl. vond tijdens de Carlton Nederlandse Kampioenschappen weer een diploma uitreiking plaats.

Maar liefst 44 deelnemers aan de opleidingen Sportleider 2 badminton en Sportleider 3 badminton die eind 2012 en begin 2013 hun opleiding succesvol hebben afgerond werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Hun inzet voor het afronden van de trainersopleiding werd tijdens de Carlton NK 2013 beloond met een officieel rijkserkend diploma. Het aantal gelicentieerde en beschikbare trainers voor de verenigingen blijft hiermee groeien .

Waardering voor nieuwe trainers

Alvorens er is overgegaan tot de uitreiking van het begeerde diploma heeft Erik van de Peppel, coördinerend medewerker Strategie en Innovatie, zijn waardering uitgesproken voor de investering in tijd en energie die iedereen heeft geleverd. Hij benadrukte het belang van goed opgeleide trainers voor het garanderen van kwaliteit in de trainingen voor de verenigingen en wenste de geslaagden een leuke tijd als trainer toe. Het moment van de uitreiking van de welverdiende diploma’s was natuurlijk het belangrijkste en dat ging voor de geslaagden gepaard met een toelichting van de docent die hen heeft opgeleid. De persoonlijke anekdotes en complimenten van de docenten zullen een ieder zeker bij blijven.

Geslaagden CNK 2013

Sportleider 2 badminton

Wesley van den Berg; Bertus Potma; Hans Polman; J.S Arifin; Igor Damming; Richard van den Berge; André van Schaik; Wessel van Meggelen; Leo Ruiter; Ben van Asten; Thomas Houkema; Nathalie Boskers; Ric Smakman; Audrey Neijnens; Silvain van Oers; Ger Paar; Wilbert van Dijk; Freek van Dijk; Lianne Theunissen; Mariska Kars; Joris Jansen.

Sportleider 3 badminton

Rene Lelieveld; Maurice Kohlbrugge; Margreet Kiewiet; Kevin Krips; Martin Zuurmond; Herbert Hiert; Festus des Celles; Niek van de Langenberg; Edward Konings; Geert-Jan van Lieshout; Mirjan van Heeswijk van Lieshout; Onno James; Tommie Floris; Ronny Rijsdijk; Luc Maessen; Eefje Muskens; Judith Meulendijks; Lotte Jonathans; Paulien van Dooremalen; Jorrit de Ruiter; Dave Khodabux; Saber Afif.

Sportleider 4 badminton

Erik Staats

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!