Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© NBBJ

Geen carnavalszaterdag voor Leon Florentinus

© NBBJ+

De hoofdtrainer van de Noord-Brabantse Badminton Jeugdselectie (NBBJ) was vandaag in de weer voor de jaarlijkse selectiedag.

Deze dag van de NBBJ is een scoutmoment waarbij spelers zich kunnen selecteren voor deelname aan de kringtraining. Deze kringtraining is primair om spelers van een redelijk gelijkwaardige leeftijd en kwalitatief niveau tegen en met elkaar te laten trainen met de bedoeling spelers beter te maken. Ook hun vereniging profiteert daar uiteindelijk van.

De kringtrainingen vinden plaats in sporthal Ussenstelt te Oss op zaterdag. Maart 02, 09, 16, 23, 30, April 06, 13, 20 van 12.00 tot 14.00 uur. Er zal worden getraind onder de bezielende leiding van twee badmintontrainers met trainerslicentie SL-3 en SL-4.

door

via NBBJ Leon Florentinus

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Europe's best head to Ramenskoe

5 jaar geleden

volgend artikel

Alles blijft bij hetzelfde... Alleen kleiner

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws