badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk over haar NK - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Kirsten van der Valk over haar NK

Kirsten van der Valk over haar NK - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Mijn NK begon op vrijdag met de kwalificatie van de mix met Marco de Jager. De eerste ronde begon ik wat onrustig.

We hadden wel een voorsprong in de eerste set, maar deze wisten we niet vast te houden en verloren in de verlenging. De tweede set was hetzelfde verhaal, maar dit keer werd de voorsprong behouden. De 3e set ging gelijk op en de punten werden om en om verdeeld maar tot 15-16 steeds net niet in ons voordeel. Vanaf dat punt wisten we de set om te draaien en de partij met 21-18 naar onze hand te zetten. De tweede ronde begonnen we niet sterk, maar de tweede set speelden we stukken beter en opnieuw moest er een 3e worden gespeeld. Hier bleek maar weer eens wat een verschil een beetje concentratieverlies kan maken, want door te veel kleine foutjes werd onze achterstand veel te groot om in te halen, helaas geen hoofdtoernooi dus. Maar op zich een leuke mix gespeeld en een goed gevoel over gehouden aan de eerste dag./p>

Lees het hele artikel op de website van Kirsten van der Valk.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Regio Junioren Kampioenschappen in drie regio's

5 jaar geleden

volgend artikel

Speciale februariweek op OroDenmark

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 42 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws