badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Patty Stolzenbach: 'EK Rusland is afgelopen'' en is gemaakt door Patty Stolzenbach
© Patty Stolzenbach

Patty Stolzenbach: 'EK Rusland is afgelopen'

Deze afbeelding hoort bij 'Patty Stolzenbach: 'EK Rusland is afgelopen'' en is gemaakt door Patty Stolzenbach
© Patty Stolzenbach+

Op vrijdag speelden wij de kwart finale tegen gastland Rusland. Er was aardig wat publiek en de wedstrijden werden live uitgezonden op de Russische tv.

Als eerste mochten Jorrit en Samantha de mix spelen, deze werd verloren in twee sets. Vervolgens ging Eric de baan en hij verloor jammer genoeg ook in twee sets.

De derde wedstrijd was de damessingle en deze speelde ik tegen Ella Diehl. Toen ik net op de baan stond hoorde ik achter mij een bekende stem, Jelle was terug bij het team! Het was goed om te horen dat Jelle weer op de tribune zat bij het team. Ik had een goede start en won de eerste set met 21-9. Ik zette het spel door van de eerste set alleen Ella kwam ook beter in haar spel, ik verloor met 15-21. De derde set startte ik niet goed en keek meteen tegen een grote achterstand aan. Uiteindelijk verloor ik met 14-21. Na mijn wedstrijd was het duidelijk, Rusland heeft ons verslagen met 0-3. De dubbels hoefden daarom niet meer gespeeld te worden.

Voor de rest van het verhaal bekijk je de website van Patty Stolzenbach.

door

via Patty Stolzenbach

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws