badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Patty Stolzenbach: 'Tweemaal winst met 5-0'

Dinsdag is het EK landenteams voor ons van start gegaan. De eerste wedstrijd speelden wij tegen Luxemburg, en deze hebben wij vrij gemakkelijk gewonnen met 5-0.

 

Alle partijen zijn makkelijk in twee sets gewonnen en dat is altijd fijn om zo een EK te beginnen. Zelf speelde ik mijn single tegen Claudine Barnig, ik won met 21-9 en 21-11. We hadden wel meteen met een tegenslag, voor mijn single zei Jelle dat hij zich niet lekker voelde en was duizelig. Er werd besloten dat hij niet kon spelen en daarom moest Jorrit tweemaal de baan op. Het gaat nu iets beter met Jelle, hij is nu herstellende en hopen dat hij nog een wedstrijd van ons kan zien op dit EK.

Woensdag speelden wij onze tweede poule wedstrijd tegen Hongarije, en deze gaven iets meer tegenstand. Als nog wonnen wij al onze partijen in twee sets. Zelf speelden ik mijn single tegen Laura Sarosi, na een kleine achterstand van 7-11, won ik de eerste set met 21-13. De tweede set kwam ik zelf op een ruime voorsprong maar liet haar onnodig terug komen, als nog won ik met 21-19. De eindstand tegen Hongarije was net als dinsdag 5-0 voor Nederland.

Lees de rest van het verhaal op de website van Patty Stolzenbach.

geplaatst door

verkregen via Patty Stolzenbach

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Patty Stolzenbach: 'De eerste dagen in Rusland'

6 jaar geleden

volgend artikel

Oranje-Zwitserland live op Badminton Europe

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws