SportSport

Schitterende herendubbel van Koen en Ruud

Schitterende herendubbel  van Koen en Ruud

Ruud en Koen hadden het slecht getroffen op het German Open. Meteen de eerste ronde tegen de nummer 1 geplaatst moeten is geen geluk hebben.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op papier natuurlijk ook al meteen een verloren wedstrijd. Tenslotte zijn KO Sung Hyun en LEE Yong Dae Niet alleen eerste geplaatst op het German Open maar ook de nummer 3 van de wereld.

De eerste game ging gelijk op maar met een tussenstand van 14-12 namen de Koreanen het heft in handen. Snelle smashes en fouten van het Nederlandse paar deden hun de das om. De eerste game werd 13-21.

Ach de 2de game dan maar even rustig de andere partij schieten. Verloren is het toch wel. Maar niets was minder waar. Koen en Ruud wisten zich goed te herpakken en kwamen zelfs meerdere malen op voorsprong. Een game om te volgen was het resultaat.

Bij 17-15 begon de hoop weer te leven. Kom op naar een derde game toe. Helaas het werd 17-17. De spanning was te snijden. Het publiek begon mee te leven met de wedstrijd. 17-18. Shit,denk ik bij mezelf, zo dichtbij, daar gaan ze weer. Maar gelukkig, het wordt 18-18 en na de achterstand 18-19 zelfs weer 19-19. Helaas serveerde het Nederlandse koppel in het net waardoor de Koreanen als eerste op 20 kwamen en ook meteen het 21ste punt zich toeëigenden. Maar wat een partij heeft onze mannendubbel geleverd.

Klik hier voor de Yonex German Open.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alex van Zaanen

Alex van Zaanen

Deze sportfotograaf reist letterlijk stad en land (en daarbuiten!) af om bij regionale en nationale evenementen de eerste te zijn met de mooiste foto's. We've got him!

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!