badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Akvile Stapusaityte en Erik Meijs favorieten bij Amersfoort Master toernooi

Zaterdag en zondag 16 en 17 maart a.s organiseert Amersfoort het jaarlijkse Master toernooi in de sporthal Juliana van Stolberg te Amersfoort.

Akvile Stapusaityte en Erik Meijs favorieten bij Amersfoort Master toernooi - BC Amersfoort
© BC Amersfoort
Akvile Stapusaityte en Erik Meijs favorieten bij Amersfoort Master toernooi - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

 

Het Carlton GT-AA Drink Master toernooi maakt deel uit van het circuit van Carlton Master toernooien van Badminton Nederland. Aan dit circuit is een Carlton Master ranglijst gekoppeld welke na afloop van de meetellende toernooien wordt opgemaakt en waaraan een prijzengeld is verbonden.

Het toernooi kent dit jaar een grote en kwalitatief mooie bezetting met 26 mannen en 26 vrouwen in de Carlton Master klasse, waaronder buitenlandse spelers. De plaatsinglijst in de enkelspelen wordt aangevoerd door Erik Meijs bij de mannen en Litouwse Akvile Stapusaityte bij de vrouwen.

Bij de mannen is als runnerup geplaatst Amersfoort 1e man Nick Fransman en bij de vrouwen de Russische Natalia Perminova.

Ook bij de dubbelspelen komt de top van Nederland in actie met de in het oog springende vrouwendubbel van Maartje Verheul en Akvile Stapusaityte. De toppers van Amersfoort Eefje Muskens, Jelle Maas en Robin Tabeling ontbreken. Wel nemen deel Gayle Mahulette, Kirsten van der Valk, Maartje Verheul, Nick Fransman (2e geplaatst), Vincent de Vries en Ruben Jille.

Naast de Masterklasse zullen ook de klassen 4 en 6 gespeeld worden. In deze klasse komen zo'n 120 spelers uit met veel Amersfoort/Academie en regionale spelers.

Het toernooi zal geleid worden door de ervaren wedstrijdleiding van Amersfoort bestaande uit Ans Top, Jos Weinberg en Marieke Geurtsen. Zij worden bijgestaan door de referee van Badminton Nederland, Marcel Schormans.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Van Zijderveld zoekt competitiespelers

6 jaar geleden

volgend artikel

Tan, Polii and Vittinghus Elected by Peers

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws