Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alida Chen

Alida Chen presenteert haar nieuwe website

© Alida Chen+

Na Gayle Mahulette en Manon Sibbald (en vele anderen) heeft ook Alida Chen nu haar eigen spelerswebsite: www.alidachen.nl.

We kregen een berichtje van Alida:

Vandaag heb ik mijn nieuwe site gelanceerd: www.alidachen.nl. Ik wilde jullie via dit mailtje ervan op de hoogte stellen, misschien dat het leuk is voor jullie/jullie lezers om mij te volgen? Hopelijk kunnen jullie er een berichtje over posten zodat er meer mensen weten van mijn site?

Groetjes,
Alida

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe website, veel succes!

door

via Alida Chen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws