Beste meneer Daniels

Beste meneer Daniels

Ik heb met veel plezier de DVD's doorgenomen, die mij waren toe gestuurd door Rene Sehr. Een andere aanpak werkt heel verhelderend.

Maak kennis met Nikki Korving!

Ik heb inmiddels mijn SL2b cursus met goed gevolg afgelegd en wil mij verder ontwikkelen als trainer/coach.

Ik kom uit de honkbalwereld en heb de sport ruim 40 jaar beoefend, op landelijk niveau in Nederland en eerste divisie op Curacao. De stap naar hoofdklasse was voor mij geen doel.

Badminton deed ik als tweede sport tijdens de seizoensstop en speelde alleen maar toernooien op Curacao, St. Maarten en Nederland.

In het honkbal was ik ook trainer van jeugd en reserve teams. Ik had een trainersdiploma van 30 jaar geleden, dat is inmiddels vervallen en ook niet meer te vinden door het vele landverhuizen.

Ik heb mij als doel gesteld mij verder te ontwikkelen als trainer/coach in het badminton en struin het internet af naar ideeen,voorbeelden en aanpak.

Uw aanpak spreekt mij erg aan, niet alleen omdat u geen blad voor uw mond neemt, maar ook niet schuw bent om veranderingen toe te laten en te zoeken naar wat het beste is. Zelf ben ik werkzaam als ICT'er voor de gemeente Groningen en werk met het principe van best practices.

Helaas ben ik nog geen lid van de VBO en kan ik niet deelnemen aan het studieweekend van 20 april. Ik ben wel geïnteresseerd in het Oro gebeuren.

Om mij verder te ontwikkelen zou ik willen meelopen met trainers en coaches en evt. meedoen. Ook wil ik zo snel mogelijk door met SL3b, alleen moet ik een jaartje wachten. Ik heb begrepen dat u het Deens model wat hoger inschat dan het Nederlands systeem, maar de weinige info die ik over de trainers diploma kan vinden is in het Deens geschreven en laat dat nou net een taal zijn die ik niet machtig ben.

Ik weet niet eens of het mogelijk is de Deense trainersopleiding te volgen.

Net als u heb ik een grote passie voor sport in het algemeen en in het bijzonder honkbal (softbal) en badminton. Ik verdiep mij niet alleen in het technisch en tactisch aspect, maar ook in de psychologie en organisatie.

Inmiddels loop ik alweer 53 jaar rond op deze aardkloot en ben ik weer in de zoveelste reorganisatie beland. Er is geen gevaar voor mijn functie, die behoud ik, maar ik vraag mij toch af of ik het niet een keer eens anders moet gaan doen. Ik geef al een paar jaartjes training aan recreanten en beginners en krijg er veel energie voor terug.

Graag zou ik uw advies willen over de stappen die ik zou moeten nemen of de mogelijkheden die er zijn. Als u meer info nodig heeft, zal ik u die mailen.

Alvast bedankt voor de moeite.
Met vriendelijke groet,
Elroy Lionarons

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!