Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Caljouw en Teeuwen naar halve finale Yonex Dutch Junior

© René Lagerwaard+

Mark Caljouw en Justin Teeuwen hebben de halve finale bereikt op Yonex Dutch Junior. In de kwartfinale was het Oranje-duo met 21-13, 20-22 en 21-13 te sterk voor June Wei Cheam en Chi Wing Lim uit Maleisië.

Alida Chen bereikte de knap de kwartfinale door de Kroatische Pavlinic met 21-16 en 22-20 te verslaan, maar moest daarin haar meerdere erkennen in Sarita Suwanakijboriharn(3/4) met tweemaal 21-18.

In het gemengddubbel werden Ruben Jille en Alida Chen in de achtste finale uitgeschakeld door Chun Man Tang en Wing Yung Ng uit Hongkong met 24-22 en 21-15. In het mannendubbel sneuvelde Jille met Alex Vlaar ook in de achtste finale. Kittiphon Chairojkanjana en Sutichon Pol-Gul uit Thailand waren met 21-16 en 21-10 te sterk. Ook Vincent de Vries en Russell Muns verloren zaterdag in drie games van het Poolse duo Bochat/Swierczynski.

Imke van der Aar en Tamara van der Hoeven werden in de achtste finale van het vrouwendubbel met 21-15 en 21-16 geklopt door de Duitse vrouwen Anika Dorr en Franziska Volkmann. Myke Halkema en Manon Sibbald haalden de kwartfinale, maar waren daarin niet opgewassen tegen het Maleisische koppel Choong en Yap. Het werd 21-17 en 21-14.

Klik hier voor alle uitslagen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Chris Adcock responds to criticism on National Centre

4 jaar geleden

volgend artikel

Spelbederf: een vervelend verschijnsel

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws