badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dit jaar viert het BC Trilan Tournament haar 10e verjaardag!

Het toernooi zal dit jaar op 20 en 21 april gehouden worden in Landgraaf.

Dit jaar viert het BC Trilan Tournament haar 10e verjaardag! - BC Trilan
© BC Trilan
Dit jaar viert het BC Trilan Tournament haar 10e verjaardag! - BC Trilan
© BC Trilan +

 

Dat de formule van het BC Trilan Tournament succesvol is, blijkt wel uit het feit dat dit alweer de tiende editie is. Begonnen als een relatief klein toernooi met als hoogste categorie de (toenmalige) B-categorie en een negentigtal deelnemers, is het in de loop der jaren uitgebouwd tot een toernooi voor spelers van alle niveaus en is ook de hoogste badmintoncategorie sinds een aantal jaren aanwezig.

De laatste vijf jaar liggen de deelnemersaantallen rond de tweehonderd. Ook dit jaar ligt het toernooi weer op koers om deze aantallen te gaan halen. Spelers uit het hele land en ook de buurlanden komen richting het gezellige Zuid-Limburgse Landgraaf om daar de strijd met elkaar aan te gaan.

De succesvolle elementen uit de vorige jaren zullen ook dit jaar ook weer terugkeren. De totale prijzenpot voor deze editie zal hoger zijn dan de afgelopen jaren. Verder zal elke deelnemer weer een toernooi t-shirt krijgen en is het de toernooiorganisatie weer gelukt de kleur van dit shirt uniek te maken. Nieuw dit jaar is de eigen Coffeecorner die BC Trilan heeft gebouwd. Onder het genot van een kopje koffie kunnen de badmintonwedstrijden gevolgd worden. De overheerlijke stokbroodjes, gebak en andere kleine versnaperingen zullen hier dan ook niet ontbreken.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten in april en ons mee te helpen om ervoor te zorgen dat deze tiende editie nog gezelliger en succesvoller wordt dan de voorgaande jaren. Inschrijven kan op badmintonnederland.toernooi.nl en zal sluiten op zaterdag 6 april.

Tot 20 april!

geplaatst door

verkregen via BC Trilan

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Langzamer bewegen voor meer snelheid

6 jaar geleden

volgend artikel

Van Zijderveld zoekt competitiespelers

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws