badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: 'Druk weekje achter de rug' - Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs: 'Druk weekje achter de rug'

Erik Meijs: 'Druk weekje achter de rug' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

Deze week was voor mij een drukke en zware week. De week begon met droevig nieuws in familiekring, waardoor ik wat trainingen heb moeten missen.

De rest van de week heb ik naast mijn eigen trainingen ook aardig wat extra training gegeven. Ik word namelijk steeds vaker gevraagd hiervoor. Ik zorg er natuurlijk voor dat mijn eigen trainingsprogramma er niet onder lijdt, maar als het past doe ik het omdat het super is om te doen en ook goed is voor mijn ontwikkeling. Ik vind het mooi om mijn ervaringen, die ik nu al heb, over te brengen op andere spelers, van welk niveau dan ook!

Op woensdag was BC Castricum aan de beurt, eerst 2 jeugdgroepen en vervolgens een groep senioren.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Wateringse taferelen in Limburg

5 jaar geleden

volgend artikel

Geslaagd Junior Master toernooi in Almere

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws