badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs: 'Ik heb een nieuwe website!'' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs: 'Ik heb een nieuwe website!'

Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs: 'Ik heb een nieuwe website!'' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs+

Eindelijk is het dan zo ver. Na maanden voorbereiding is de lancering van mijn gloednieuwe website een feit!

Vanaf de start van TEAM Meijs in juni 2011 hebben we ons nadrukkelijk ook gericht op goede communicatie. Goed voorbeeld doet goed volgen. En inderdaad, de afgelopen periode hebben steeds meer badmintonspelers een eigen website opgezet.

Een goede ontwikkeling, want het is belangrijk dat je anderen laat zien waar je mee bezig bent. De afgelopen maanden is veel gebeurd in badmintonland en opeens struikelen we ook over de TEAM's in oprichting. Ik ben benieuwd wat er werkelijk van overblijft, want zoiets doe je niet zo maar even. In de pers zag ik recent zelfs artikelen verschijnen waarin net werd gedaan alsof het opeens iets nieuws is, het opzetten van een eigen team, met zelfs een verwijzing naar Rintje Ritsma, die de voorloper was op schaatsgebied.

Dat deed me meteen weer herinneren aan de start van mijn eigen individuele traject in 2011 toen die verbinding natuurlijk ook al werd gelegd. Ik heb er vrede mee, want het gaat er tenslotte om dat iedereen het pad kiest, noodgedwongen of niet, wat het best bij hem past.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Maar Nottelman, wat doet u nu!?

5 jaar geleden

volgend artikel

Twee halve finale plekken voor Jong Oranje op EJK

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws