Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Kwartfinale voor De Vries op German Junior

Na twee dagen topbadminton op German Junior in Berlijn zijn er nog twee koppels en een singlespeler van de Nederlandse jeugd in de race om eremetaal.

Vincent de Vries staat zelfs al in de kwartfinale.

Myke Halkema en Manon Sibbald (3/4) bereikten de achtste finale in het vrouwendubbel door het Poolse koppel Janowska/Witek met 21-15 en 24-22 te verslaan.

Russell Muns en Vincent de Vries versloegen de Zuid-Koreanen Kim en Park met 19-21, 21-15 en 21-19 en staan zaterdag in de achtste finale. Daarnaast haalde De Vries de kwartfinale in het mannenenkelspel door de Tsjech Adam Mendrek en Rasmus Gemke uit Denemarken te kloppen. De koppels Alex Vlaar/Ruben Jille en Mark Caljouw/Justin Teeuwen werden respectievelijk door een Frans en Maleisisch duo uitgeschakeld.

In het vrouwenenkelspel werden Alida Chen, Manon Sibbald en Kirsten van der Valk uitgeschakeld. Ruben Jille en Alida Chen vonden ook hun Waterloo in het gemengddubbel. Het als tweede geplaatste Franse duo Kersaudy/Tran was met 21-19 en 21-14 een maatje te groot. Ook voor Caljouw/Halkema en Muns/Seinen zit het mixtoernooi erop.

Klik hier voor alle uitslagen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws