badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

Op het Carlton GT – AA drink Master toernooi in Amersfoort zijn tot nu toe geen verrassingen te melden. Wel pech voor Leon Nottelman.

 

Leon moest in het mannendubbel, samen met Michiel Kruijt, wegens een blessure bij een 9-3 voorsprong op Lennart Bijkerk en Dean Versteeg in de 3e game opgeven. Hierdoor moest hij in alle disciplines afzien van verdere deelname in het toernooi. Zo kreeg Hans van Os een walk-over in de kwart finale enkelspel en gingen ook Bart Gerrits met Jessica Ottenhof naar de kwart finale mixdubbel zonder te spelen.

In de halve finale van het mannenenkelspel gaan Vincent de Vries en Erik Meijs op zondagmorgen uitmaken wie er naar de finale gaat. Erik Meijs had in de kwart finale vanmiddag opvallend veel moeite tegen Slotermeerspeler Ralph Starren. Erik verloor de eerste game met 20-22, waarna hij toch nog in de volgende games orde op zaken stelde (21-14 en 21-11). Aan de andere kant van de halve finale gaan Hans van Os en Nick Fransman met elkaar de degens kruisen.

In het vrouwenenkelspel staan Akvile Stapusaityte en Kirsten van der Valk morgen tegenover elkaar. In de andere helft van het vrouwenenkelspel had Natalia Perminova zich teruggetrokken en hiervan heeft Judith Campman dankbaar gebruik gemaakt. Zij gaat morgen tegen Lisa Malaihollo strijden om een plek in de finale. Lisa Malaihollo had in de kwart finale weer eens ouderwets robbertje gevochten met Gayle Mahulette, die dit keer weer in het voordeel van Lisa Malaihollo uitviel (22-20 en 23-21).

De mannendubbels zijn op dit moment gevorderd tot aan de kwart finales en daar is eigenlijk nog van alles mogelijk. Hetzelfde geldt voor het vrouwendubbelspel. De kwart finales van de mixdubbels worden pas op zondagmorgen gespeeld en daar zijn dus 8 koppels ook nog op de zondag in de strijd.

Voor de uitslagen tot nu toe klik je HIER.

geplaatst door

verkregen via Piet Ridder

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Eddy Boerman met blade bij Hart van Nederland

6 jaar geleden

volgend artikel

In april trainen op OroDenmark

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws