Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Ruud Bosch kiest voor eigen plan

Ruud Bosch heeft besloten om niet in te gaan op de uitnodiging van Badminton Nederland om deel uit te gaan maken van de nieuwe Nationale Selectie.

De 28-jarige speler voert de onzekerheid over de nieuwe trainingslocatie van de selectie en de uitvoerbaarheid van het topsportplan gezien de financiële situatie en budgetten aan als voornaamste redenen voor zijn besluit.

Bosch gaat samen met Koen Ridder een eigen plan opstellen op weg naar de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Toch hoopt de meervoudig Nederlandse kampioen in het mannen- en gemengddubbel in toekomst met Badminton Nederland samen te werken. Bosch heeft te kennen gegeven dat hij ook de komende jaren beschikbaar is voor het Nederlandse team tijdens teamtoernooien.

Badminton Nederland vindt het jammer dat Bosch heeft besloten om niet op de uitnodiging in te gaan, maar respecteert en accepteert de keuze van de speler. Badminton Nederland wenst Ruud Bosch veel succes op weg naar de Olympische Spelen van Rio.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws