badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Vincent de Vries: 'Landskampioen!' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Vincent de Vries: 'Landskampioen!'

Vincent de Vries: 'Landskampioen!' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

23 februari. Dat werd de dag dat ik met mijn club BC Amersfoort landskampioen werd.

In een rijkelijk gevulde sporthal werd de finale gespeeld. Van zowel opponent dkc als Amersfoort waren er veel toeschouwers gekomen om dit spektakel mee te maken. En het werd ook een waar spektakel! Beide clubs gaven alles wat zij konden om de titel in de wacht te slepen. De herendubbel werd al een thriller. In drie games ging werd deze wedstrijd in ons voordeel beslist.

Daarnaast werd te damesdubbel ook gewonnen. 2-0 voor Amersfoort. Daarna gingen de eerste heren -en damesenkel de baan op. De dames partij werd in twee games gewonnen door dkc. Toen mocht ik de baan op tegen Mark Caljouw. In de vorige twee ontmoetingen heb ik een keer gewonnen en Mark een keer, beiden in een verlenging derde set. Dit keer werd het niet anders. De eerste set ging gemakkelijk naar Mark. Ik was totaal niet bij de les en werd enigszins overdonderd door de hele entourage in de hal. Bij rust in de tweede set keek ik nog steeds tegen een achterstand aan. Na wat harde woorden van coach Joeli Residay tijdens de coaching, begon ik beter te spelen. Mark begon meer fouten te maken en de tweede set werd voor mij.

Lees de rest van het verhaal op de website van Vincent de Vries.

geplaatst door

verkregen via Vincent de Vries

vorig artikel

CLEAR! 193 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Vincent de Vries blikt terug op de Dutch Junior

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 63 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws