Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© René Lagerwaard

Axelsen klopt Pang in finale Yonex Dutch International

© René Lagerwaard+

Eric Pang is knap tweede geworden op de Yonex Dutch International 2013. De Nederlander moest in de finale alleen het hoofd buigen voor de talentvolle Deen Viktor Axelsen. In Wateringen werd het 24-22 en 21-12.

De eerste game van de finale was ontzettend spannend en beide mannen waren erg aan elkaar gewaagd. Axelsen trok echter met 24-22 nipt aan het langste eind in de openingsgame. In de tweede game nam Pang een paar punten voorsprong, maar de Deen kwam snel op gelijke hoogte en was daarna de betere van de Nederlander (21-12).

Klik hier voor alle uitslagen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws