Badmintonbabe Sarah Lammers maakt badmintonrentree tijdens MR Badminton Cooling Down

Badmintonbabe Sarah Lammers maakt badmintonrentree tijdens MR Badminton Cooling Down

Sarah Lammers speelt haar eerste toernooi sinds ze in 2012 moeder werd van een zoon.

De toernooiorganisatie verwelkomt TFS'57-speelster Sarah Lammers terug op de badmintonbaan tijdens het MR Badminton Cooling Down.

SportSport

Ken je BC Heemskerk al?

Ook Roel Van Heuckelom, vanaf seizoen 2013-2014 de nieuwe hoofdtrainer van de Bergse club, heeft zich als deelnemer aangemeld voor het tweedaagse toernooi in Bergen op Zoom.

Badmintonclub The Flying Shuttle '57 organiseert op 25 en 26 mei het MR Badminton Cooling Down. Het Brabantse toernooi (categorie 1, 4, 6 en 8) is onderdeel van het Senioren Circuit Zuid. Tijdens de laatste editie gingen Leon Nottelman en Roxanne Molenmaker met de winst en elk €150 aan de haal. Het prijzengeld in categorie 1 en 4 is maar liefst €1.740. Natuurlijk worden ook categorie 6 en 8 niet vergeten!

Bekende gezichten

Ook in categorie 6 en 8 hebben echte 'toernooitijgers' zich ingeschreven. Zo speelt Robad-speelster Coby Broodman, alleen dit jaar al goed voor elf toernooien, mee in drie onderdelen in categorie 6. De Roosendaalse is runner-up op de Junior Master U15 ranglijst, direct achter Yvette Faas van Van Zijderveld.

Belangrijke data

Heb je je nog niet ingeschreven voor dit traditioneel gezellige en zomerse toernooi? Inschrijven doe je eenvoudig via toernooi.nl en natuurlijk voor 1 mei a.s. Zorg er ook voor dat je (gemengd)dubbelpartners zich op tijd ingeschreven hebben.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken en natuurlijk aan te moedigen. Sporthal Gageldonk aan de Gagelboslaan 160 in Bergen op Zoom is 'the place to be'. Goed weer is besteld, MR Badminton staat klaar met een badmintonstand en de foyer is open. Ter voorkoming van blessures is er op beide dagen een ervaren masseur aanwezig.

Volg ons!

Heb je toch nog vragen? Bel toernooileider Petra van Leeuwen (0640891848) of stuur een e-mail naar cd@tfs57.nl. Hou de toernooiwebsite www.tfs57.nl/coolingdown in de gaten voor de laatste updates en volg ons op twitter @tfs57.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!