badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Beste Clemens, het wordt tijd dat er wat gaat gebeuren!

Walter Zijlstra is (opnieuw) in de pen geklommen richting het bestuur van Badminton Nederland. Hij schrijf het volgende.

 

Beste Clemens,

Nog geen reactie gekregen op mijn mail. Ik heb ondertussen alle gegevens van de vergadering van afgelopen zaterdag gekregen.

Het wordt tijd dat er wat gaat gebeuren, dit kan niet goed gaan.

11 afgevaardigden die niet gekomen zijn, 7 onthoudingen en 6 voor en 5 tegen. Dat is het zwakste wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt!

Het wordt tijd voor een nieuw bestuur, dat visie heeft en een kijk heeft op de juiste sponsoring en ook bestuurlijke ervaring heeft.

Ik zal in elk geval hier over mijn best doen om de juiste personen bij elkaar te krijgen.

Hoogachtend,
Walter Zijlstra


Reactie van Badminton Nederland voorzitter Clemens Wortel:

Dag Walter, dank voor je betrokkenheid, mijn antwoord op jouw opvatting, wij leven in een vrij land en iedereen heeft recht op zijn eigen werkelijkheid.


Reactie van Walter Zijlstra:

Beste Clemens,

Waarom loop jij nou altijd weg voor de juiste antwoorden? We hebben het hier over de werkelijke wereld. Zoals het nu gaat lopen we achteruit en dat kan nooit de bedoeling zijn. Ik weet dat je in het ambtelijk apparaat nooit risico's neemt, maar hier hebben we het over de echte wereld en ik heb niet het gevoel dat jij daar nou echte ervaring in hebt.

Ik heb je al vaker mijn steun aangeboden maar als jij daar niks mee doet, dan is dat jammer. Mijn belang is alleen maar het badminton en op deze manier gaat het niet goed.

Walter Zijlstra

geplaatst door

verkregen via Walter Zijlstra

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Papendal blijft Nationaal Trainingscentrum Badminton

6 jaar geleden

volgend artikel

AD: 'Eerste game is cruciaal'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws