badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Clemens Wortel en Marloes van Heteren met hakken over de sloot!

De financiering van het topsportbeleidsplan over 2014/2016 is volgens Badminton Nederland vandaag in de besloten bondsvergadering goed gekeurd.

 

Als we echter naar de stemverhouding gaan kijken: 6 afgevaardigden voor, 5 tegen en 7 onthoudingen kan je echt afvragen of dit zo is. 33% van de aanwezigen afgevaardigden hebben akkoord gegeven!

Onder andere van het besloten karakter van deze vergadering blijkt het een groot raadsel hoe het kan dat 40% van de afgevaardigden geen mening hadden? Verhoudingsgewijs vertegenwoordigen zij 22.000 leden van Badminton Nederland. Als wij dit nog even door trekken en er van uit gaan dat BNL 55.000 leden heeft er maar 18.000 leden voor het financiële topsport beleidsplan voor gestemd hebben!

Het bondsbestuur kan zich dus afvragen of zijn voldoende draagkracht bij dit onderwerp bij de leden heeft. Als bondsbestuurslid zou ik mij zelf grote zorgen maken over hoe nu verder!

geplaatst door

verkregen via BadmintonInfo

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws