Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Hattrick voor Boerman en Van de Burgwal op NK Aangepast Badminton

Afgelopen weekeinde vond in het Limburgse Beek het Nederlands Kampioenschap Aangepast Badminton plaats. In totaal streden vijftig spelers en speelsters om de nationale titels.

De Nederlandse Kampioenen van 2012 in het Aangepast Badminton Ilse van de Burgwal, Willy Weijers, Eddy Boerman (allen in het enkelspel), Eddy Boerman/Guus Maassen, Inge Bakker/Ilse van de Burgwal en Eddy Boerman/Carmen van Kester (dubbelspel) wisten hun nationale titels van 2012 te prolongeren.

Eddy Boerman werd bij de staanders kampioen in drie onderdelen, het mannenenkel, mannendubbel met Guus Maassen en gemengddubbel met Carmen van Kester. Ilse van de Burgwal deed hetzelfde kunststukje bij de rollers. Ze won het vrouwenenkel, vrouwendubbel met Inge Bakker en gemengddubbel met Jordy Brouwer von Gonzenbach.

In een aantal onderdelen was er ook een B-groep, wat betekende dat ook beginners aan deze titelstrijd mee konden doen. Vooral KIS kwam met een grote afvaardiging in deze klasse en gingen met een aantal prijzen naar huis. Een goede stimulans om ook de volgende toernooien weer van de partij te zijn.

De Carol Meijertrofee voor de meest strijdlustige speler werd voor de derde maal uitgereikt en ging naar Theo Tijman bij de staanders. Een jaar lang blijft deze trofee in zijn bezit.

Klik hier voor alle uitslagen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

PRNL: 'Eric Pang speelde misschien wel zijn beste wedstrijd ooit'

4 jaar geleden

volgend artikel

Week van het Badminton 2013

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws