badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Jordy Hilbink: 'Bij de laatste 16 van de Dutch International'' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Jordy Hilbink: 'Bij de laatste 16 van de Dutch International'

Deze afbeelding hoort bij 'Jordy Hilbink: 'Bij de laatste 16 van de Dutch International'' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

Als ik de toeschouwers en spelers van het skaelskor Slagelse team moet geloven, was het afgelopen donderdag een bloedstollende finale.

In het plaatsje Farum zo’n 20 kilometer van Kopenhagen vandaan, werd hier gevochten om de titel. De twee grootmachten, team Skaelskor Slagelse en Skovshoved moesten uitmaken wie dit jaar het beste team is. Zo’n 2500 toeschouwers zagen team Skaelskor Slagelse in een golden set winnen. Voor de tweede keer achter elkaar, is het het team gelukt om kampioen te worden. Mijn welgemeende felicitaties zijn er daarom ook voor het team en de coach: Michael Kjeldsen.

Afgelopen week tijdens de Dutch international heb ik mij behoorlijk boos gemaakt over de slecht in elkaar gezette wedstrijd schema’s. Ik heb me geërgerd aan hoe snel sommige spelers na een gespeelde wedstrijd weer de baan op moesten. Terwijl andere spelers pas om 17:00 uur de eerste wedstrijd moesten spelen. Ook ik ben de dupe geweest van dit onprofessionele schema. Want een uur naar mijn gespeelde wedstrijd op vrijdag, kon ik alweer de baan op voor mijn tweede. Ik wil er niet al teveel woorden aan vuil maken, maar hoop dat de organisatie volgend jaar hier beter rekening mee gaat houden.

Lees het hele verhaal op de website van Jordy Hilbink.

door

via Jordy Hilbink

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

BCRS doet mee aan Nationale Sportweek

5 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling mikt op Rio 2016: partner onbekend

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws