Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Vrijwilligers gezocht voor Badminton Congres

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland is voor het Badminton Congres op zaterdag 8 juni 2013 in Amersfoort op zoek naar drie enthousiaste vrijwilligers die de bond willen ondersteunen bij het organiseren van dit evenement.

De organisatie van het Badminton Congres vraagt een hoop voorbereiding, maar ook op de dag zelf worden er een aantal handenspandiensten verricht. Badminton Nederland is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken op zaterdag 8 juni.

Het gaat dan om het helpen bij de opbouw (aankleding, laptops klaarzetten), het ontvangen van de gasten (uitdelen van een mapje en badge), ontvangen van workshopleiders, vliegende keep gedurende de dag voor ad hoc probleempjes, afbouw aan het einde van de dag en andere kleine werkzaamheden.

De vrijwilligers krijgen, naast uiteraard een leuke dag met een verzorgde lunch, een reiskostenvergoeding voor het congres. Daarnaast bedanken wij de vrijwilligers graag met twee vrijkaarten voor een dag naar keuze voor de Yonex Dutch Open 2013.

Interesse? Voor meer informatie kun je contact op nemen met Daphne Oldenhof. E-mail: doldenhof@badminton.nl of tel: 030-608 41 66.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

PRNL: 'Topsportbeleid terminaal?'

4 jaar geleden

volgend artikel

Beter laat dan niet: het OLVE-verslag

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws