Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Week van het Badminton 2013

Badminton Nederland organiseert van 16 tot en met 22 september 2013 voor de tweede maal de Week van het Badminton.

In deze week laten Badminton Nederland en haar badmintonverenigingen zien hoe stoer, snel en gezond de badmintonsport is en hoe leuk en gezellig het is bij de badmintonvereniging.

Dit jaar is er in de Week van het Badminton extra aandacht voor het organiseren van open dagen door de badmintonverenigingen. Badminton Nederland biedt de verenigingen die zich aanmelden voor de Week ondersteuning bij het organiseren van een open dag. Zo wordt er een vereningspakket ontwikkeld, worden er tips gegeven omtrent de communicatie van jouw open dag, is er de Nationale ledenwerfactie, de wedstrijd de Open Dag van het jaar en een digitaal promotiepakket voor de verenigingen.

In de aanloop naar de Week van het Badminton biedt Badminton Nederland tijdens het Badminton Congres voor haar verenigingen twee workshops aan: 'Social Media met effect' en 'Leden werven met een prikkelende open dag'.

Begin mei volgt meer informatie over de Week van het Badminton 2013 en hoe jij jouw vereniging kunt aanmelden om mee te doen aan deze week. Zet de data (16 t/m 22 september) van de Week van het Badminton in je agenda en mis het niet!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Hattrick voor Boerman en Van de Burgwal op NK Aangepast Badminton

4 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 198 is uit

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws