Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton

Amersfoort pakt vijf titels op Master in Veendam

© Carlton+

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben in Veendam de enkelspeltitels gegrepen op het RacketSport Centraal Master SV Meteoor.

Het was het vierde evenement uit een reeks van zes toernooien in het Carlton Master Circuit 2013. Opvallend was dat alle titels in de Masterklasse naar Amersfoort gingen.

Gayle Mahulette (Amersfoort) was in de finale van het vrouwenenkel in de Masterklasse in Veendam duidelijk sterker dan haar tegenstander. Mireille van Daal (BC Victoria) werd met 21-6 en 21-11 verslagen. Nick Fransman (Amersfoort) verdedigde met verve zijn titel van vorig jaar in het mannenenkel. Hij was in de eindstrijd Justin Teeuwen (Van Zijderveld) met 21-15 en 21-11 de baas.

De eerste prijs in het gemengddubbel werd ook een prooi voor Mahulette. Samen met clubgenoot Robin Tabeling versloeg ze in de finale Jim Middelburg en Yvonne Sie (Van Zundert Velo/ Dekker Almere) 21-15 en 21-18.

Ook in het vrouwendubbel was de titel voor Amersfoort. De combinatie Kirsten van der Valk/Maartje Verheul klopte in de eindstrijd het duo van Roosterse bestaande uit Rachelle Haan en Linda Hoedemakers met 21-18 en 21-17. De vijfde titel voor Amersfoort werd bezorgd door Nick Fransman en Robin Tabeling. Ralph Starren en Justin Teeuwen (Slotermeer/Van Zijderveld) verloren in twee games met het miniemste verschil: 21-19.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws