badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonweek bij BC Didam - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Nick Fransman komt ook naar Best.

Badmintonweek bij BC Didam

Badmintonweek bij BC Didam - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Nick Fransman komt ook naar Best.

Van 13 tot 18 mei organiseert Badminton Club Didam een week lang activiteiten om te laten zien wat een leuke sport badminton is.

De meeste mensen kennen het alleen van de camping, maar badminton is juist een binnensport en daarmee geschikt voor alle seizoenen. We hebben nooit last van een bevroren veld of gladde wegen!

De badmintonweek begint op maandag 13 mei, waarop er een reünie training is georganiseerd voor oud-leden en bestaande leden. Tevens worden alle sponsoren ontvangen. Er staat een kopje koffie klaar in onze gezellige kantine van sporthal ’t Raland.

De rest van de week zijn de activiteiten zeer divers: Op dinsdagavond wordt er kennis gemaakt met de nieuwe ‘Muizenberg’, er komt een toptrainer een clinic geven bij BC Didam en de leden zullen zelf een clinic verzorgen voor een basisschool uit Didam om de jeugd enthousiast te maken voor de sport badminton.

Tijdens deze week is er een speciale actie: nieuwe leden mogen 2 maanden gratis meespelen en/of –trainen. Kijk voor meer informatie op www.bcdidam.nl/badmintonweek.

geplaatst door

via BC Alouette

Wat vind jij? Er zijn al 27 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws