badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Back in Asia!'

De eerste paar dagen zitten er alweer op hier in Jakarta, maar laat ik bij het begin beginnen.

Erik Meijs: 'Back in Asia!' - Erik Meijs
© Erik Meijs
Erik Meijs: 'Back in Asia!' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

Na een reis van ongeveer 16 uurtjes, met tussenstop en even wachten, kwam ik aan in Jakarta. Vervolgens begon het avontuur al meteen. Ze waren flink bezig met verbouwen van het vliegveld bij de douane, dus sommige mensen werden ergens heen gestuurd. Even later zag ik ze echter vloekend terug komen, omdat ze in deze rij achteraan moesten sluiten, terwijl de security anders had verteld. Afijn, na een half uur wachten was ik dan ook eindelijk door de douane. Hierna werd ik opgewacht door een van de medewerkers van het Taufik centre. Dan de rit naar de Arena zelf. Doorlopend verkeer? Dat kennen ze hier niet... Er werd mij verteld dat er elke dag, de hele dag door file staat, of het nou het centrum is of een van de buitenwijken, dat maakt niet uit. Ook wordt er natuurlijk weer flink getoeterd en houdt niemand zich aan de regels. Overal word je afgesneden, rijden mensen over de vluchtstrook en invoegstroken worden compleet genegeerd. Interesseert het iemand? Nee totaal niet, iedereen rookt ondertussen een sigaretje, stuurt met z’n benen, slaapt half of eet wat. Kortom welkom in Indonesië!

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws