badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: 'Playing time' - Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs: 'Playing time'

Erik Meijs: 'Playing time' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

Het avontuur in Jakarta zit er alweer bijna op. Na mijn eerste verslag ben ik de dagen erna flink aan het werk gezet hier tijdens de trainingen.

Er kwamen meer spelers bij en het niveau van de trainingen werd dus steeds hoger en de zwaarte nam ook toe! Naast het fysieke trainen op de baan, werd er naast de baan ook genoeg gedaan aan het fysieke gedeelte. Wat dus betekende rennen, rennen en nog eens rennen, en owja een oefeningetje tussendoor voor het voetenwerk is ook wel leuk om te doen met die Nederlander.. Kortom pittig!

Ook mocht ik een single spelen tegen de nummer 24 van de wereld en nummer 3 van Indonesiƫ Alamsyah Yunus. Het is een vrij kleine, maar zeer snelle speler en oh zo slim op de baan. Een paar weken terug heeft hij nog de Malaysian Grand Prix Gold gewonnen, dus hij is in vorm. Het was een leuke wedstrijd waarbij ik anderhalve set goed mee kon komen, maar toen sloeg de vermoeidheid in mijn benen toe van de trainingen. In elk geval zeker een goede leerervaring.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws