badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Nieuw commercieel model KNSB

De denktank-commissie van de KNSB heeft in haar eerste rapportage een nieuw commercieel model voorgesteld.

In de rapportage worden voorstellen gedaan voor het lange baan schaatsen na Sochi 2014. Een nieuw commercieel model voor merkenteams, een duurzaam topsportklimaat, belevings- en inspiratievolle schaatspodia, een aantrekkelijke en herkenbare internationale wedstrijdkalender en een community voor fans zijn de belangrijkste pijlers van dit concept ’Van podium tot podium’.

Belevings- en inspiratievolle podia moeten in de toekomst de verbinding maken tussen breedte- en topsport, winter en zomer en ervoor zorgen dat jong en oud nog meer plezier beleeft aan het schaatsen en inline-skaten en daardoor hun sportieve dromen kunnen realiseren en dat de topsporters kunnen excelleren op het hoogste niveau, waarmee zij de harten van de fans veroveren.

Binnen de nieuwe visie is volgens alle partijen ruimte voor maximaal zes commerciële langebaanteams, die moeten voldoen aan diverse sportieve criteria. Zo moeten begeleiding en faciliteiten van kwalitatief hoogwaardig niveau zijn en zal er geen ruimte meer zijn voor geïsoleerde rijders in een team. Bijvoorbeeld een specialist op de lange afstanden in een sprintploeg. Ook zullen de schaatsers een minimaal modaal inkomen moeten verdienen.

door

via SponsorOnline

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws