badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nieuw commercieel model KNSB

De denktank-commissie van de KNSB heeft in haar eerste rapportage een nieuw commercieel model voorgesteld.

 

In de rapportage worden voorstellen gedaan voor het lange baan schaatsen na Sochi 2014. Een nieuw commercieel model voor merkenteams, een duurzaam topsportklimaat, belevings- en inspiratievolle schaatspodia, een aantrekkelijke en herkenbare internationale wedstrijdkalender en een community voor fans zijn de belangrijkste pijlers van dit concept ’Van podium tot podium’.

Belevings- en inspiratievolle podia moeten in de toekomst de verbinding maken tussen breedte- en topsport, winter en zomer en ervoor zorgen dat jong en oud nog meer plezier beleeft aan het schaatsen en inline-skaten en daardoor hun sportieve dromen kunnen realiseren en dat de topsporters kunnen excelleren op het hoogste niveau, waarmee zij de harten van de fans veroveren.

Binnen de nieuwe visie is volgens alle partijen ruimte voor maximaal zes commerciële langebaanteams, die moeten voldoen aan diverse sportieve criteria. Zo moeten begeleiding en faciliteiten van kwalitatief hoogwaardig niveau zijn en zal er geen ruimte meer zijn voor geïsoleerde rijders in een team. Bijvoorbeeld een specialist op de lange afstanden in een sprintploeg. Ook zullen de schaatsers een minimaal modaal inkomen moeten verdienen.

geplaatst door

verkregen via SponsorOnline

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws