badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Nummer 1 op Phytalis Grand Prix toernooi' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Nummer 1 op Phytalis Grand Prix toernooi

Deze afbeelding hoort bij 'Nummer 1 op Phytalis Grand Prix toernooi' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

Het Pinksterweekend stond voor mij in het teken van het laatste Nederlandse toernooi van het seizoen, namelijk het Phytalis Drop Shot Grand Prix toernooi in Den Haag.

Maanden geleden was ik door Robert Hoogland van Phytalis gevraagd om als ambassadeur op te treden en hier heb ik natuurlijk ja op gezegd want zoals velen ben ook ik bij Dropshot begonnen.

De afgelopen tijd is veel reclame gemaakt voor het toernooi en hebben zich meerdere sponsors, waaronder Carlton, aangesloten bij dit mooie evenement. Dit zou namelijk een ander Nederlands toernooi worden dan alle anderen. Zaterdag 18 mei was het dan eindelijk zover en kon het toernooi gaan beginnen. Erg leuk om te zien was dat er ook spelers waren uit verschillende landen, zoals bv Indonesiƫ, Tsjechiƫ, Canada, Rusland en Duitsland, waardoor het toernooi een leuk buitenlands tintje kreeg. Dicky Palyama was ook van de partij, want ook hij is bij Drop Shot begonnen, dus extra leuk dat zo'n publiekstrekker aanwezig is.

Dan het toernooi zelf. Het hele toernooi was verdeeld over 2 hallen, waarbij je de bekende Drop Shot hal had en de tennishal ernaast die was omgetoverd in een professionele centrecourt hal met 3 Carlton-matten. Hier stonden veel tribunes, hingen leuke foto's van vroeger tot nu, veel reclame uitingen, bespanservices en nog veel meer, kortom super gezellig! Ook in de grotere hal met 8 banen was het leuk opgezet en kon je overal prima zitten om wedstrijden te kijken.

Lees het verhaal op de website van Erik Meijs.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Oranje verslaat Oostenrijk op Sudirman Cup

5 jaar geleden

volgend artikel

Alex Meijer nieuwe hoofdtrainer Duinwijck

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws