badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Samantha Barning: 'Help ons naar het WK!'

Het is een tijdje stil geweest op mijn site, excuses voor dat. Er zijn een aantal toernooien geweest ondertussen en we zijn hard aan het trainen op Papendal.

 

Vorige week kregen Jorrit en ik goed nieuws dat wij ons hebben gekwalificeerd voor het WK aankomende Augustus in China. Nu is het ook duidelijk geworden de afgelopen periode dat Badminton Nederland niet veel financien beschikbaar heeft voor een uitzendplan.

Dit betekent dus dat wij veel zelf moeten gaan bekostigen. Jorrit en ik hebben al besloten om Spanje zelf te gaan betalen en het geld wat beschikbaar is gesteld door Badminton Nederland te gebruiken voor de toernooien in de zomer, Canada en US. Deze toernooien willen wij gebruiken als voorbereiding op dat mooie WK. Helaas is het voor ons niet haalbaar om het WK zelf te bekostigen. Een ticket + verblijf in China zal naar schatting uitkomen op een kleine 2000 euro per speler, dus dat betekent in totaal een kleine 4000 euro. Dit is een heleboel geld en wij vragen dan ook om een kleine bijdrage van u, als badminton liefhebber, want het kan toch niet zo zijn dat wij ons land niet kunnen vertegenwoordigen op een WK. We hebben hard hulp nodig en over alles is te praten! Ik benadruk nogmaals dat het spelen van dit grote evenement van belang is voor onze ontwikkeling en dat het ons zal helpen een stap voorwaarts te zetten richting ons gezamenlijke doel: ons kwalificeren voor RIO 2016!

Lees het hele artikel op de website van Samantha Barning.

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 200 is uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Lijntechnologie bij badminton

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws