badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Sport Knowhow XL: 'Badmintonbond verwijt NOC*NSF gebrek aan transparantie'

De Badmintonbond verwijt NOC*NSF gebrek aan transparantie. Nadat de sportkoepel de badmintonbond begin december geen geld had toegewezen bij de nieuwe verdeling van de topsportgelden, ging de bond in beroep.

 

Dit werd half mei afgewezen. Voorzitter Clemens Wortel kan weinig anders dan zich daarbij neerleggen. De badmintonbond loopt vier ton mis en gaat op zoek naar nieuwe manieren om toch invulling te geven aan het topsportbeleid. Wortel wil wel nog graag inzicht in de besluitvorming bij NOC*NSF. “De beroepscommissie heeft in haar oordeel gewag gemaakt van een gebrek aan openheid. Nu blijft er een waas van geheimzinnigheid omheen hangen.” NOC*NSF herkent zich daar niet in. “Ze hebben de beoordeling gekregen. Ze hebben ook mondeling toelichting gekregen en de deur staat te allen tijde open voor nadere uitleg”, aldus woordvoerder Geert Slot.

Lees de rest van dit artikel op de website van Sport Knowhow XL.

geplaatst door

verkregen via Sport KnowHow XL

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Carlton NJK dit weekeinde in Tilburg

6 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs: 'Playing time'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws