badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Alida Chen: 'Zilver in de VD met Gayle Mahulette!' - Alida Chen
© Alida Chen

Alida Chen: 'Zilver in de VD met Gayle Mahulette!'

Alida Chen: 'Zilver in de VD met Gayle Mahulette!' - Alida Chen
© Alida Chen +

Van 6-9 juni werd de jaarlijkse Lithuanian Open gehouden in Litouwen; een internationaal senioren toernooi en een Future Serie.

Hier behaalden Gayle Mahulette en ik een zilveren medaille in de vrouwendubbel en strandde ik in de singel in de kwartfinale.

Op donderdag vloog ik samen met Gayle Mahulette en Vincent de Vries naar Litouwen. Zonder vertraging kwamen we aan op het vliegveld van Vilnius. Eenmaal aangekomen in Vilnius moesten we nog in Kaunas zien te komen. Daar lag ons hotel en daar wachtten Alex Vlaar (speler) en Chris Vlaar (begeleider Badminton Performance) ons op. Zij waren al eerder in Litouwen, omdat Alex die dag al de kwalificaties moest spelen.

Het was een lange zoektocht om de juiste plek te vinden. Zeker als je de officiƫle taal van Litouwen niet spreekt, de mensen je de rug toekeren zodra je ze aanspreekt en niet iedereen je even vriendelijk wil helpen. Gelukkig bestaan er ook mensen die je wel de weg willen wijzen. Zo was het ons dan ook gelukt om feilloos in hotel Ibis aan te komen.

Kijk voor de rest van het verhaal op de website van Alida Chen.

geplaatst door

verkregen via Alida Chen

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws