badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Azietrip smaakt naar meer'

De periode in Azië zit er helaas al weer op. Afgelopen zondag zijn we terug gekeerd uit Bangkok.

Erik Meijs: 'Azietrip smaakt naar meer' - Erik Meijs
© Erik Meijs
Erik Meijs: 'Azietrip smaakt naar meer' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

Eerder heb ik verteld over mijn ervaringen in Jakarta. Ik pak de draad weer op van het verhaal in de 2e week van de trainingsstage. Die stond vooral in het teken van stevige oefenpartijen tegen Indonesische topspelers. Prachtig om tegen de huidige nummer 3 (en nummer 24 van de wereld) te spelen, Alamsyah Yunus.

Maar de klap op de vuurpijl kwam op de laatste trainingsdag toen Olympisch kampioen Taufik Hidayat zelf op de baan verscheen. Ik mocht tegen hem een single spelen onder het toeziend oog van de andere spelers. Super gaaf natuurlijk om tegen zo'n icoon te mogen spelen en nog even met hem te kunnen trainen. Ik verloor in 2 sets, maar het was leuk om te zien dat we beide vooral erop uit waren om de ander even flink op het verkeerde been te zetten en dat lukte ook aan beide kanten.

Taufik traint op dit moment alleen nog voor de Indonesia Open die deze week is begonnen. Dit wordt zijn laatste toernooi. Na zolang aan de internationale top te hebben gestaan is het nu mooi genoeg geweest. Hoewel dus in een afbouwfase was daar weinig van te merken op de baan. Elke slag nog steeds messcherp en hij staat soms gewoon al te wachten op een bepaalde plek omdat hij precies weet wat je gaat doen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 204 is uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Zesvoudig bekerwinnaar Duinwijck opent tegen Roosterse BC

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws