badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs: 'Topsport Zoetermeer trekt sponsoring in'' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs: 'Topsport Zoetermeer trekt sponsoring in'

Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs: 'Topsport Zoetermeer trekt sponsoring in'' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs+

Sponsorperikelen bij TEAM Meijs. De afgelopen tijd was voor mij ook een spannende periode op sponsorgebied.

Helaas is het uiteindelijk slecht nieuws voor mij, want de Stichting Topsport Zoetermeer stopt met ingang van 1 januari 2013 definitief met het sponsoren van een aantal topsporters uit Zoetermeer. Zeker niet omdat ze niet meer willen, maar simpelweg omdat na de afgelopen Olympische cyclus te veel bedrijven zijn afgehaakt en er zich geen nieuwe bedrijven hebben aangemeld. Daarmee valt dus één van mijn belangrijkste sponsors weg. Maar daar blijft het niet bij. Vanwege het feit dat ik in Duitsland competitie ga spelen heeft ook Jaap v.d. Kolk besloten om als hoofdsponsor te stoppen. Een begrijpelijke stap van v.d. Kolk gezien de koppeling met Duinwijck, maar voor mij natuurlijk geen goede ontwikkeling. Voor de mensen die denken: "maar hij gaat toch vast fantastisch verdienen in Duitsland?", die kan ik uit de droom helpen. Ik heb eerder al gezegd dat ik naar Duitsland ging vanwege het niveau van de competitie en niet voor het geld. Op internet zijn allerlei verhalen verschenen over de Duitse clubs en de Nederlandse spelers die daar naar toe gaan voor het grote geld. Het enige wat ik er over kan zeggen is dat er flinke verschillen zijn tussen de clubs, net als in Nederland. De ene heeft meer te bieden in financieel opzicht dan de ander. In mijn geval geldt dat ik een mooi bedrag krijg wat vergelijkbaar is met de inkomsten die ik bij Duinwijck kreeg, maar wat absoluut niet het gat dicht wat door v.d. Kolk wordt achtergelaten..

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 206 is uit

4 jaar geleden

volgend artikel

Verlaging contributiebijdrage recreanten

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws