badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Gayle Mahulette: 'Brons met BC Amersfoort tijdens Europa Cup!' - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette

Gayle Mahulette: 'Brons met BC Amersfoort tijdens Europa Cup!'

Gayle Mahulette: 'Brons met BC Amersfoort tijdens Europa Cup!' - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette +

Van dinsdag 28 mei t/m zaterdag 1 juni werd de Europa Cup gehouden in Beauvais, Frankrijk.

Maandagochtend reed het team naar Beauvais, een reis van ongeveer 5 uur. Onze wedstrijdpoule bestond uit 5 teams: Frankrijk, Hongarije, Israël, Oekraïne en Nederland. De hal zag er professioneel uit, de hele hal was erg donker en de banen stonden in spotlights. Tijdens het spelen heb je dus geen last van een drukke achtergrond, daarnaast was de hal ook lekker hoog. Dit was de eerste keer voor mij om wedstrijden te spelen in zo’n professionele setting, ik had er dus erg veel zin in en vond het ook best spannend.

Dinsdagmiddag speelden wij onze eerste wedstrijd tegen het team van Hongarije. In de poulewedstrijden worden 7 partijen gespeeld: een mix, 2 herensingles, 2 damessingles, een herendubbel en een damesdubbel. Na de eerste twee partijen, de mix en eerste herensingle, stond het 1-1. Ik mocht als derde partij de baan op tegen Maria Ulitina. Het was erg spannend en het ging telkens gelijk op. Ik verloor de wedstrijd net aan met 20-22/19-21. Na de een na laatste partij was de totaalscore: 3-3. Helaas verloren we uiteindelijk met 3-4 van Hongarije.

Lees de rest van het verhaal op de website van Gayle Mahulette.

geplaatst door

verkregen via Gayle Mahulette

vorig artikel

Een forse uitglijder van Ger Tabeling

5 jaar geleden

volgend artikel

BWF stelt gebruik lijntechnologie uit

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws