badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roskilde Universiteit gaat innovatie binnen de badmintonsport onderzoeken

Roskilde Universiteit (RUC) gaat samen met Ron Daniëls onderzoek doen en begeleiding geven aan het ontwikkelen van badmintonkennis als product.

Roskilde Universiteit gaat innovatie binnen de badmintonsport onderzoeken - Sportnext.nl
© Sportnext.nl + Afgevaardigde Nanna Balsby van RUC op Oro.
Roskilde Universiteit gaat innovatie binnen de badmintonsport onderzoeken - Sportnext.nl
© Sportnext.nl + Afgevaardigde Nanna Balsby van RUC op Oro.

 

De universiteit stelt 250.000 kr ter beschikking om een innovatieconcept uit te werken en van advies te voorzien.

Daarnaast gaat RUC helpen met het uitbreiden van de sportfaciliteiten op Oro voor nieuwbouw. Nanna Balsby van RUC zegt: "Ron Daniëls heeft een aantal van de meest spannende innovatieideeën die we hebben gehoord de afgelopen jaren. Hij denkt absoluut buiten de box en weet oude gedachten en werkmethoden nieuw leven in te blazen en op een spannende manier te combineren."

Ze vervolgt: "Er zijn hoge verwachtingen voor dit proces en de Deense radio gaat een aantal uitzendingen maken over de resultaten van deze samenwerking. Denemarken is een kennissamenleving. Wij moeten deze kennis verkopen en daar zijn we niet goed genoeg in. Kennis en andersdenken is niet onze sterkste kant en personen als Ron Daniëls openen de mogelijkheid om de sportkennis die hier aanwezig is als exportproduct te gaan ontwikkelen. RUC heeft een zeer uitgebreide sportafdeling waar we studierichtingen aanbieden binnen de sportwereld. Met dit project hebben we de mogelijkheid bruggen te slaan naar het bedrijfsleven binnen en buiten Denemarken.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Sportnext: 'De toegevoegde waarde van sportbonden'

6 jaar geleden

volgend artikel

O Afgevaardigde, where art thou!?

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws