Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Twee kwartfinales voor Chen op Litouwen Open

De Nederlandse spelers hebben op de Lithuanian Open in Kaunas twee kwartfinale plekken in de wacht gesleept.

Alida Chen drong in het vrouwenenkel en in het vrouwendubbel met Gayle Mahulette door tot de laatste acht. Vincent de Vries versloeg in de eerste ronde Andrey Parokhodin (Rusland) met 15-21, 21-17 en 21-16. Daarna trof hij de als derde geplaatste Pool Adrian Dzolko. De Pool bleek met 21-7 en 21-10 een maatje te groot. In het mannendubbel verloor De Vries met Alex Vlaar met 21-9 en 21-14 van een Russisch koppel.

Gayle Mahulette won in de openingsronde van het vrouwenenkel in drie games (21-15, 10-21 en 21-11) van de Oekraïnse Dzhanggobekova. In de achtste finale bleek de als eerste geplaatste Ksenia Polikarpova (Rusland) met 21-10 en 21-17 te sterk.

Alida Chen klopte in haar eerste wedstrijd Ellen Mahenthiralingam (Wales) met 21-16 en 22-20. Vervolgens won de Nederlandse ook van de Poolse Staniaz Joanna met 21-13 en 21-17. Zaterdag speelt Chen in de kwartfinale. In het vrouwendubbel haalde Chen met Mahulette eveneens de laatste acht door in de eerste ronde een Pools koppel met 28-26 en 21-12 te verslaan.

Klik hier voor het toernooi.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws