badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

We beginnen op woensdag. Zoals bijna iedere morgen wordt iedereen om 08:00 in de kantine verwacht.

Gezamenlijk ontbijten en dan om 09:00 weer in hal klaar staan voor de warming up.

De ochtend sessie werd gevuld met individuele training. Dubbelspel oefenvormen door Anouk Brandwijk en Julia Sundermeijer samen met 2 Franse deelnemers en multifeed oefenvormen voor de Italianen en Belgen. Na de lunch de verplichte rust periode van ongeveer 2 uur. Tijdens de middag sessie werden onderlinge wedstrijden gespeeld in wisselende samenstelling en tegenstanders. Zo was er een damesdubbel tussen de Hollandse meiden en de Italiaanse maar ook een gemengdubbel waarbij Anouk en Julia werden gekoppeld aan 2 Italiaanse jongens. (Dat laatste vonden ze vast niet erg.)

's Avonds werd er weer volop getraind door de 2e groep. Dit zijn de deelnemers die later, dinsdags, op Oro gearriveerd zijn. De 1e groep die het afgelopen weekend begonnen zijn hadden weer een moment van ontspanning: kayakken!

Donderdag

Deze ochtend weer warming up waarvan ik een kort filmpje reeds geplaatst heb. Lopen, kruipen etc.

De meiden, de beide Nederlanders en de 2 Italiaanse, zijn bezig met een technische training zoals de Chinese jump terwijl de jongens met elkaar het opbouwen van rally's trainen. Op het moment van schrijven zijn zij daar nog mee bezig.

Wordt wederom vervolgd.

geplaatst door

verkregen via Edwin Sundermeijer

Wat vind jij? Er zijn al 38 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws