Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Benelux

De topsportcarriere van Patty Stolzenbach is voorbij?

© Yonex Benelux+

Waarom ik, Patty Stolzenbach, voor ‎Yonex heb gekozen is vrij simpel. Ik vind Yonex een topmerk!

Over alle materialen, kleding, schoenen etc. ben ik zeer tevreden. Yonex was in mijn jeugd jaren mijn eerste sponsor. Vanaf mijn 11de t/m mijn 16de heb ik met Yonex gespeeld. Na deze periode heb ik een paar jaar met Forza gespeeld en sinds het Yonex contract van Badminton Nederland weer met Yonex.

Nu dat mijn topsport carrière vervelend ten einde is gekomen, ben ik blij dat er een aantal merken klaar stonden om mij te helpen. Daarbij is mijn keuze opnieuw gevallen op Yonex. Aangezien ik tevreden ben over de materialen en weet wat ik van Yonex kan verwachten.

door

via Yonex Benelux

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws