badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Een korte update van Erik Meijs

In de zomerperiode geen lange berichten, maar een aantal keren een korte nieuwsflash met wat aardige berichtjes.

Een korte update van Erik Meijs - Erik Meijs
© Erik Meijs
Een korte update van Erik Meijs - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

De eerste serie:

  • Voor wie het nog niet weet: ik ben net terug gekeerd van een heerlijke vakantie samen met mijn vriendin naar het prachtige en rustige Griekse eiland Zakynthos.
  • Morgen begint voor mij weer de training met stevige fysieke trainingen en vrijdag weer een baantraining. Mijn trainers Roy Calbo en Fred van Wankum hebben er veel zin in, dus ik mag mijn borst wel natmaken!
  • De voorbereiding voor het WK in China is daarmee van start gegaan. Een bedankje aan Yao Jie die er voor heeft gezorgd dat de Nederlandse WK-gangers de week voorafgaand aan het WK een week kunnen trainen in Wuhan. En daarbij maakt ze gelukkig geen onderscheid in al dan niet behorend tot de nationale selectie...
  • Ik ben overgestapt op een spiksplinternieuw Carltonracket uit de nieuwste serie, namelijk de Cyclone uit de nieuwe Airlite-serie. Lekker licht en flexibel.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Licentiesysteem nodig of niet?

6 jaar geleden

volgend artikel

US Open: Vier Nederlandse koppels naar kwartfinale

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws