badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eric Pang eenvoudig naar tweede ronde Canada Open

De als tweede geplaatste Nederlands kampioen Eric Pang had weinig moeite met de Canadees Andrew D'Souza (WR 492).

 

Het was de eerste ontmoeting tussen de twee badmintonners en het grote verschil in wereldranglijstpositie liet zich duidelijk gelden met 21-14 en 21-14.

Koen Ridder en zijn Franse gelegenheidspartner Laura Choinet maakten goede kans om in de tweede ronde te geraken met 21-16 en 16-21 in de eerste twee games. De Amerikaans-Filipijnse tegenstanders kwamen echter langszij met 21-17.

Gelukkig had Ridder nog een dubbel met Ruud Bosch op de rol staan. De Australiers aan de overkant waren machteloos en zagen hoe de Nederlanders met 21-10 en 21-13 doorgang naar ronde twee blokkeerden.

Selena Piek en Jacco Arends troffen Thaise tegenstanders die slecht begonnen (11-21), langzaam opbouwen (21-19) en vervolgens verpulverden (21-7). Voor Arends was er evenmin geluk in zijn herendubbel met Dongenees Jelle Maas. De partij culmineerde in een alsnog spannende driesetter die met 19-21, 21-12 en 21-19 in Chinese handen viel.

Het ging flessenhamsteraar Samantha Barning en dubbelspeelster Iris Tabeling voor de wind in hun confrontatie met twee Australische dames. Slechts 16 punten in twee games vielen de tegenstanders uit de voormalige Britse kolonie ten deel.

Klik hier voor het toernooi..

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws