badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs neus-aan-neus met Petr Koukal tijdens het WK in China' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs neus-aan-neus met Petr Koukal tijdens het WK in China

Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs neus-aan-neus met Petr Koukal tijdens het WK in China' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs+

Een laatste bericht voor mijn vertrek eind van de week naar China. Vandaag heeft de loting plaatsgevonden van het WK. Spannend natuurlijk, want je kan natuurlijk meteen een geplaatste speler tegen komen.

Ik moet zeggen dat ik het slechter had kunnen treffen. Ik zal het in de eerste ronde moeten opnemen tegen mijn grote vriend Petr Koukal uit Tsjechiƫ. Bepaald geen tegenstander om te onderschatten, maar het kan in elk geval een mooie pot worden.

Roy Calbo en Fred van Wankum zijn de afgelopen weken flink bezig geweest met me op het juiste niveau te brengen en volgende week komt daar nog een flinke trainingsweek bij in Wuhan op uitnodiging van Yao Jie, samen met de andere Nederlandse spelers. Meteen na aankomst in Wuhan zullen we een demonstratiewedstrijd spelen. Het is bloedheet in China, dus het komt goed uit dat ook in Nederland de mussen van de daken vallen. Na een week Wuhan vliegen we als groep door naar Guangzhou waar het WK begint op maandag 5 augustus. We zullen zien waar het schip strand.

In elk geval wil ik nogmaals iedereen bedanken die een financiƫle bijdrage hebben gegeven om mijn reis naar China mogelijk te maken: ondermeer mensen uit Apeldoorn, Den Haag, Harderwijk, Almere, Zoetermeer, Brunssum en Haarlem. Bedankt allemaal.

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws