badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Iris Tabeling in the United States of America

Vrijdag 5 juli, 06:00 uur, de wekker ging. Het was zover. De trip naar USA en Canada stond op het punt van beginnen!

 

Behoorlijk vroeg nog, dat was wel een minpuntje en toen we ook nog eens onze aansluiting misten op Houston omdat we niet voor mochten en eerst weer helemaal onze koffers moesten ophalen leek het een niet al te goede voorbode. Gelukkig konden we kostenloos op de eerstvolgende vlucht en was het hotel ook niet al te moeilijk met onze vertraagde aankomsttijd. Vrijdag 5 juli, 21:35 uur, aankomsttijd in het hotel in USA, Orange County. In Nederland was het inmiddels 06:35 uur, wat betekende dat we behoorlijk moe waren en na een lekkere douche ben ik dan ook redelijk snel in slaap gevallen.

Zaterdagochtend was het vroeg wakker, beetje last van een jetlag, alle spullen een beetje fatsoeneren zodat we de komende week alles makkelijk konden vinden en toen naar de hal om te vragen of we konden trainen. Gelukkig was alles goed doorgekomen en konden we diezelfde dag nog twee keer de baan op. Tussendoor dachten we even snel naar de supermarkt te lopen, dat was immers maar tien minuten hadden ze gezegd, alleen de weg aflopen. Nadat we na een half uur nog geen supermarkt hadden gezien en we het al verschillende malen gevraagd hadden begonnen wij ons toch af te vragen of we wel goed liepen. Na nog eens tien minuten vonden we dan eindelijk de supermarkt en hebben we terug de bus maar genomen, aangezien het bloedheet was. Weer in het hotel bleek dat ze bedoelden dat het tien minuten met de auto was, ze doen hier namelijk nooit wat lopend..... Weer wat geleerd.

Lees de rest van dit artikel op de website van Iris Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws