badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vincent de Vries naar Carlton

Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een sponsorovereenkomst aangegaan met Vincent de Vries.

Vincent de Vries naar Carlton - Carlton
© Carlton
Vincent de Vries naar Carlton - Carlton
© Carlton +

 

De 19-jarige singlespecialist uit Arnhem won dit jaar met het door Carlton gesponsorde BC Amersfoort zowel het landskampioenschap in de Carlton eredivisie als de beker in de nationale Carlton GT Cup en is lid van de nationale selectie.

Peter Blommaert, Productmanager Indoor voor Dunlop Slazenger in de Benelux: "Carlton legt in Nederland de focus op singlespelers. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over de samenwerking met deze jonge en veelbelovende singlespeler. Vincent heeft in het afgelopen jaar enorm veel progressie gemaakt en in de Carlton Eredivisie bewezen een echte knokker te zijn. Voor de door Carlton gesponsorde eredivisionist BC Amersfoort is Vincent inmiddels een vaste waarde. Kortom, voor Carlton, Vincent de Vries en BC Amersfoort een win-win-win situatie."

Vincent de Vries: "Ik ben blij dat ik mij na drie jaar weer een Carlton speler mag noemen. Carlton geeft mij de mogelijkheid om met het beste materiaal te kunnen spelen. De komende drie jaar zal ik dan ook hard blijven werken om samen met Carlton topprestaties neer te zetten."

De Vries zal met ingang van heden met Carlton badmintonrackets spelen. In de eredivisiewedstrijden en individuele toernooien zal De Vries gekleed worden in Carlton wedstrijdkleding. De sponsorovereenkomst is aangegaan voor een periode van drie jaar.

geplaatst door

verkregen via Carlton Badminton

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Arends en Piek door naar halve finale US Open

6 jaar geleden

volgend artikel

Tamara van der Hoeven kiest voor Carlton

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws