Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Margriet Karsmakers

Bijeenkomst Rolstoel- en Aangepast Badminton

© Margriet Karsmakers+

Dinsdagavond 3 september is er een bijeenkomst Rolstoel- en aangepast badminton. Verenigingen die zich hiermee bezighouden zijn hier bij aanwezig.

Ook verenigingen die de ambitie hebben hiermee aan de slag te gaan zijn welkom. Door samen kennis te delen en met elkaar samen te werken willen we de groep gehandicapten die voor badminton gaan kiezen vergroten.

Mocht u bij de bijeenkomst aanwezig willen zijn dan kunt u contact opnemen met Hendrik Boosman, hboosman@badminton.nl. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wilt u wel meer weten over hoe rolstoel- en aangepast badminton in uw verenigingen te integreren dan kunt u ook contact met hem opnemen.

Belangrijk agendapunt tijdens bijeenkomst is het beleidsplan Rolstoel- en aangepast badminton 2013-2016. Belangrijk voor de uitvoering van het ambitieuze beleidsplan is de gezamenlijke inzet van rolstoel- en aangepast badmintonners, verenigingen, vrijwilligers, partners, sponsors en het bondsbureau.

Documenten

Locatie

Congrescentrum 't Veerhuis
Nijemonde 4, Nieuwegein

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Vincent de Vries praat ons bij

4 jaar geleden

volgend artikel

Trainen met een kleurenschema: bij welke kleur ben jij?

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws