Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Intakegesprekken Onbezorgd Badmintonnen op YDO

Onder het programma Onbezorgd Badmintonnen vallen tal van ondersteunende activiteiten voor bestuurders, trainers en jeugdbegeleiders en scheidsrechters. Tijdens de Yonex Dutch Open gaan wij graag met u in gesprek over concrete activiteiten die voor uw vereniging interessant zijn.

In een zogenaamd intakegesprek van maximaal 30 minuten bespreken we concreet wat nuttig is voor uw vereniging en sluiten wij af met vervolgacties. U geeft op voorhand op een aanmeldformulier aan waar de uitdagingen voor uw vereniging liggen (betrekking hebbend op Onbezorgd Badmintonnen) en waarover u in gesprek wilt. Op basis hiervan sturen wij u informatie toe over ondersteunende activiteiten die aansluiten op uw vraag of vragen. Hierdoor heeft u alle nodige voorkennis en kan het gesprek snel en efficient verlopen.

Wilt u zich aanmelden voor een intakegesprek? Dat kan tot uiterlijk 1 oktober via het aanmeldformulier.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Aankondiging 15e RSL Master in Gorredijk

4 jaar geleden

volgend artikel

Zestal Nederlanders op Bulgarian Open

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws